Minibridge

De eerste lessen minibridge in DCA zijn enthousiast ontvangen door de deelnemers. Er waren drie kinderen en twee moeders die meededen in de middag. en in de avond twee jongens. Het tempo van Jeannette en het leervermogen van de kinderen was enorm. De geestdrift spatte er gelijk van beide kanten af. En de moeders..?? Die waren bijna nog fanatieker en leergieriger. Ook verrassend wat er voor een vragen door de ouders gesteld werden over het kaarten. Dat gaat echt nog wat worden. Jeannette had bij les 3 een soort prijsvraag die tot nu toe in haar lessen elders niemand direct goed had. Dus stelde ze hem vrolijk. En direct stak Bram zijn hand op om een antwoord te geven. Na het antwoord van Bram zag je Jeannette denken...wat moet ik nu hiermee aanvangen...ze had er namelijk NOOOIT op gerekend dat iemand zomaar binnen 5 seconden met inzicht dit bridgeprobleempje zou oplossen. En Bram had zojuist achteloos het juiste antwoord gegeven. GEWELDIG.  

De sfeer tijdens de lessen is erg aangenaam. De manier van lesgeven is heel fijn. Dit is nu al een succes. De twee jongens in de avonduren zijn al iets bijgespijkerd door Jeannette. We hopen en verwachten dit aan te vullen tot 4 kids in de leeftijd van 16-18.

Lessen op school (momenteel op woensdag bij de Vondelschool en wellicht binnenkort ook bij de DaVinci school) gaan uitstekend. Wellicht komen daar ook een aantal deelnemers uit voor de lessen op de vrijdag.

NextgenerationVK

Jeugdbridge en Minibridge in Amersfoort. Lessen volgen en spelen tegen leeftijdsgenoten.